In de rij om naar het zwembad te gaan

Dit is de aanmeldpagina van het kinderfestival Bussum. Op deze pagina is het mogelijk de gegevens van uw kind(eren) aan ons door te geven om de daadwerkelijke inschrijving te versnellen. Een aangemeld kind biedt geen garantie op toegang tot het kinderfestival. Deze garantie heeft u alleen met een betaald kaartje. De hier verstrekte gegevens zullen de daadwerkelijke inschrijving welke u moet doen bij een van de inschrijfpunten aanzienlijk versnellen. Kijk voor de voorverkoop mogelijkheden onder het kopje “kosten”.

 


Roepnaam (*) :
Achternaam (*) :

Geslacht (*) : JongenMeisje
Geboorte datum (*) :
Zwemdiploma (*) : janee

Straatnaam (*):
Huisnummer (*):
Postcode (*) :
Woonplaats (*) :

Telefoonnummer (*) :
Nood telefoonnummer (*) :
Email (*) :
(Medische) bijzonderheden:
Gebruik dit veld alleen voor medische bijzonderheden, heeft u vragen gebruik dan het vragen formulier

captcha
voer de code die hierboven staat in

(*) verplicht veld

Na het verzenden van dit formulier krijg je vrijwel direct een kopie van wat je hebt ingevuld per mail toegestuurd naar het emailadres wat je hierboven hebt vermeld. Als je geen email ontvangt dan is er wellicht iets mis met het emailadres en is er een grote kans dat uw inschrijving NIET bij ons terecht gekomen is, probeer het later nog eens of probeer een ander emailadres. Vooral gebruikers van HOTMAIL hebben problemen met het ontvangen van onze mail. Kijk via de webinterface van hotmail in de SPAM (ongewenste mail) bak en markeer de mail van kinderfestival als "gewenst".
Aanmeldingen die op een andere manier dan via dit formulier bij ons binnen komen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

 


1.1°C
Bewolkt

vandaag:
4°C / 1°C
 
vrizatzonmaadinwoe
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...