Kinderfestival 2012 VOL! Tenzij…

Tijdens de voorverkoop zijn er al dusdanig veel kaarten verkocht dat wij hebben moeten besluiten om de 4e voorverkoop op zondag 22 juli van 10.00 – 12.00 uur te annuleren. Echter is hier één uitzondering op. De kaarten die op zondag beschikbaar zijn, zullen bedoelt zijn voor diegene die eind juni begin juli een brief van de gemeente Bussum ontvangen hebben met betrekking tot het Kinderfestival. Wij verzoeken u wel om u kind(eren) in te schrijven, zodat er geen onnodige wachtrijen ontstaan.

Na zondag 22 juli 2012 ontstaat er de volgende situatie. De kaarten voor de KLEUTERS zijn volledig uitverkocht. Hier zullen ook GEEN kaarten meer voor beschikbaar komen. Tenzij er op de dag zelf kaarten kaarten bedoelt voor kleuters niet opgehaald worden.

Voor de kinderen vanaf 6 jaar, zullen er weer kaarten beschikbaar komen als er zich nog vrijwilligers aanmelden. Is dit niet het geval, dan kunt u het op de dag zelf nog proberen. Verkochte kaarten die om 10.30 uur nog niet zijn afgehaald, zullen de verkoop weer ingaan.


3.8°C
Bewolkt

vandaag:
4°C / -1°C
 
dinwoedonvrizatzon
-3°-5°-4°-2°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...