Klaar om naar het zwembad te gaan

Wat kost het Kinderfestival voor uw kind ?


Het Kinderfestival is voor kinderen van 4 tot 12 jaar woonachtig in de gemeenten Bussum, Naarden en de Hilversumse Meent. Een dagje kinderfestival kost € 7,- euro per kind per dag. Wilt u er zeker van zijn dat u er op tijd bij bent, koop dan de kaarten in de voorverkoop. Er bestaat de mogelijkheid om een “Snoepkaart” aan te schaffen. U stort bij de kassa een bedrag op de kaart. Daarmee kan u kind bij de snoepkraam snoepjes, chips, drinken enz. halen. Alles is € 0,60 per stuk. Dit geldt alleen voor de kinderen vanaf 6 jaar.

Hoe komt u aan kaartjes…


Er zijn diverse mogelijkheden voor een kinderfestivalkaartje:

Aanmelden via onze website:

Aanmelden via onze website. Hiermee wordt de voorverkoop aanzienlijk versneld omdat wij dan al uw gegevens al hebben. Uw zult wel de betaling tijdens een van de voorverkoopdagen moeten doen. Alleen aanmelden via deze website, biedt u GEEN garantie tot toegang op één van de festivaldagen.

Voorverkoop:

Tijdens de voorverkoop dagen kunt u uw kind(eren) inschrijven, wij dringen er echter op aan dit via deze website te doen. Dat is minder foutgevoelig en voorkomt extra wachttijden. Uw kunt dan betalen tijdens één van de voorverkoop momenten. Voor de betaalde dag(en) kan uw kind gegarandeerd naar binnen. Dagelijks haalt u met het betaalbewijs de dagkaart op.

Dagkaart kopen op het festivalterrein:

Dit kan alleen als u kind(eren) voor 8.00 uur ’s morgens zijn ingeschreven via deze website. Op het festivalterrein worden er geen kinderen meer handmatig ingevoerd.

Voorverkoopdata 2016

Datum

Tijd

Locatie

??????? 2017 10.00 – 13.00 Uit-Wijk (Dr. Schaepmanlaan 10)
     
     

4.6°C
Half bewolkt

vandaag:
11°C / 4°C
 
maadinwoedonvrizat
13°11°11°13°14°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...