Vanwege beperkte aanmelding vrijwilligers week 1 vol ! tenzij …

Rond 10 uur stond er een flinke rij

In de rij om een kaartje te bemachtigen

Op de 1e voorverkoopdag stonden rond 8 uur de 1e ouders al in de rij om zeker te zijn van kaartjes voor hun kinderen! Door de grote inzet van onze vrijwilligers om zoveel mogelijk ouders te gelijk te helpen hebben de meeste ouders binnen een uur hun fel begeerde kaartjes te pakken gekregen!

De 2e voorverkoop op woensdag 4 juli betekende helaaas voor een aantal ouders al een teleurstelling vanwege het terkort aan vrijwilligers waren er voor week 1 vrijwel geen kaarten beschikbaar.

 

De eerst volgende voorverkoop mogelijkheid is Woensdagmorgen 11 juli 2012 tussen 9:00 en 12:00 in de Uit-Wijk (Dr. Schaepmanlaan 10) te Bussum.

 

Op dit moment zijn er voor week 1 geen kaarten meer beschikbaar, zowel voor de kleuters als voor de grotere kinderen. Mochten er zich vrijwilligers aanmelden via deze pagina dan komen er ook weer kaarten beschikbaar voor week 1 voor de grote kinderen op het veld. Voor week 2 zijn er nog ruim kaarten beschikbaar.

 

Om onnodig wachten te voorkomen, verzoeken wij u uw kinderen alvast in te schrijven. Aangezien wij tijdens de voorverkoop geen internet tot onze beschikking hebben, verzoeken wij u het inschrijven voor dinsdag 10 juli 22.00 uur te doen. Dan kunnen wij u garanderen dat de gegevens bij ons verwerkt zijn. De overige voorverkoop mogelijkheden vindt u hier.

Tijdens de voorverkoop kunt u helaas bij ons niet pinnen …


3.8°C
Bewolkt

vandaag:
4°C / -1°C
 
dinwoedonvrizatzon
-3°-5°-4°-2°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...