Voorverkoop 2016

4 juni 2016

Zoals elk jaar kijken wij weer uit naar het Kinderfestival. Lekker twee weken lang een leuke tijd verzorgen voor kids in de buitenlucht.

Ook dit jaar kan het Kinderfestival niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Helaas is het voor behoorlijk wat mensen uit onze vaste ploeg dit jaar niet mogelijk om vakantie te krijgen, waardoor er enorme gaten in de bezetting vallen. Daarnaast hebben wij een aanscherping in ons beleid moeten doorvoeren, voor een nog veiliger festival voor de kinderen. Elke vrijwilliger die tevens als begeleiding mee gaat naar het zwembad, zorgt met zijn/haar hulp dat we 10 kinderen een leuke dag kunnen bezorgen. Daarom is u hulp dit jaar extra hard nodig.

Kinderfestival 2016 vindt plaats, van maandag tot en met vrijdag,

van 18 – 29 juli.

2016_VW_Flyer

Vanaf vrijdag 15 juli starten wij met opbouwen en zijn alle spierballen heel erg welkom. Dit is tevens aan te geven op het aanmeldformulier.

We willen u vragen om z.s.m. aan te geven of u dit jaar ons team komt versterken. Zo ja, geef dit dan alstublieft aan door het formulier op de website in te vullen, zodat we tijdens de voorverkoop op zondag 12 juni van 10 – 13 uur ( voorverkoop geannuleerd ivm te weinig vrijwilligers) hier rekening mee kunnen houden. In de Uit-Wijk aan de Dr. Schaepmanlaan 10.

Schrijf u kind(eren) alstublieft opnieuw in via deze link. Zodat alle gegevens correct in onze administratie staan.


3.8°C
Bewolkt

vandaag:
4°C / -1°C
 
dinwoedonvrizatzon
-3°-5°-4°-2°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...