Vrijwilligers gezocht!

Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers, want zonder vrijwilligers geen Kinderfestival! Elke vrijwilliger die komt helpen zorgt ervoor dat wij weer 10 kinderen een fantastische dag kunnen bezorgen.

Flyer_2013_v2.0Op Woensdag 5 juni 2013 van 19:30 – 21:00 uur houdt het Kinderfestival een vrijwilligers infoavond in de Uit-Wijk aan de Dr. Schaepmanlaan 10 te Bussum. Tijdens deze bijeenkomst zullen onze verwachtingen van alle vrijwilligers aan bod komen. Ook zal er uitvoerig ingegaan worden op de veiligheid, denk hierbij aan het zwemmen, maar ook aan de veiligheid op en rond het festivalterrein.

Wil jij ook je steentje bijdragen geef je dan via het aanmeldformulier. Hier kunt u precies aangeven op welke dagen je wilt komen helpen en wat je dan het leukste lijkt om te doen.

Ligt jou passie niet bij het werken met kinderen, maar wil je wel je je wel inzetten voor het Kinderfestival, DAT KAN! Er zijn diverse activiteiten waarbij alle extra hulp kunnen gebruiken die er is.

  • Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 8 juli, zal het volledige festivalterrein opgebouwd moeten worden. Klussen als tenten opzetten, opslagcontainers uitruimen, indelen, tenten aankleden, enz. Vrijdagmorgen starten we om 8.00 uur ’s morgens om de dag goed te benutten.
    Zaterdag starten we om 10.00 uur.
  • Woensdagavond 17 juli moeten alle hutten worden afgebroken en de brandstapel opgebouwd worden voor het welbekende kampvuur de volgende dag. Hiermee beginnen we rond een uur of 19.00.
  • Vrijdag middag 19 juli vanaf 13.00 uur gaat een klein groepje zoetjes aan opruimen, om 15.00 uur is het alle hands aan dek. Na 2 weken keihard werken, moet het volledige veld geruimd worden. Dit is het moment dat echt elke hulp meer dan welkom is.

3.8°C
Bewolkt

vandaag:
4°C / -1°C
 
dinwoedonvrizatzon
-3°-5°-4°-2°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...