Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Dag 9, donderdag 25 juli

Nog iets warmer dan gisteren, dus drinken, drinken, drinken.

Ouders die ongerust vroegen waarom de meegebrachte pakjes en bekers niet waren aangeraakt: de kinderen kregen gewoon geen kans omdat ze de hele dag door min of meer werden bestookt met bekertjes water en limonade…

Het stukje bos waar we dagelijks Levend Stratego spelen, grenst aan een tuin van een erg aardige en zorgzame bewoner. Hij had aanvankelijk wel wat last van die ongebruikelijke levendigheid die wij veroorzaakten, zo net achter zijn achtertuin. Maar vervolgens heeft hij een tuinslang speciaal voor ons neergelegd, zodat de kinderen ook tijdens het spel steeds vers drinkwater kunnen pakken. We zijn daar heel erg dankbaar voor!!

De waterglijbaan was vandaag nog schuimiger dan gisteren!

In de Crea-tent werd geconcentreerd gewerkt

Er was opnieuw een excursie naar de watertoren

Lunchen in de schaduw.

En de jeugdbrandweer kwam langs

Rechts de containers met de gesloopte hutten.