Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Kinderfestival krant 2020

Hier is hij dan, een speciale digitale Kinderfestival krant. Wij vinden het allemaal heel jammer dat het echte Kinderfestival dit jaar niet door kan gaan. Om het een beetje goed te maken hebben wij speciaal voor dit jaar een mooie krant gemaakt met leuke spelletjes, knutseltjes, verhaaltjes en tekeningen om de zomer door te komen.

https://www.kinderfestival.com/userfiles/krant/Krant_2020.pdf

Door op de bovenstaande link te klikken kom je bij de krant.

Wij horen graag wat jullie van de krant vinden! Doe dit via Social Media of via het contactformulier op onze website. Deel gerust ook de mooie knutsels die je hebt gemaakt, alle gemaakte knutsels zullen wij weer delen met alle andere ouders en kinderen.