Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Vrijwilligers gezocht 2021!

Elk jaar kijken wij weer uit naar het Kinderfestival waarin we twee weken lang een leuke tijd kunnen verzorgen voor kinderen in de buitenlucht.

Kinderfestival heeft niet alleen kinderen en vrienden nodig, maar ook vrijwilligers. Zonder vrijwilligers is het Kinderfestival namelijk onmogelijk.

Daarom zijn wij ook dit jaar weer op zoek naar vertrouwde of nieuwe vrijwilligers die ons willen helpen een leuke tijd voor de kinderen te verzorgen.

Elke vrijwilliger zorgt er namelijk voor dat wij 10 extra kinderen een leuke tijd kunnen bieden.

Wij hebben op verschillende momenten vrijwilligers nodig.

Het aanmeldformulier staat hier online

Opbouw:

Vrijdag 9 juli en zaterdag 10 juli

Vanaf 9:00

Vrijdag 9 juli beginnen wij in alle vroegte met het opbouwen van het terrein. Hier zijn veel vrijwilligers nodig. En dan zeker niet alleen de spierballen. Er zijn ook genoeg kleine dingen te doen, dus kunnen we alle handjes gebruiken.

Kinderfestival:

Maandag 12 juli t/m vrijdag 16 juli

Maandag 19 juli t/m vrijdag 23 juli

Van 9:00 tot 16:30

Als vrijwilliger ben je actief met de kinderen bezig gedurende de dag. Dit kan op verschillende plekken. Wij zoeken vrijwilligers voor de onderdelen Creatief, Hutten, Kleuters en Sport & Spel. Je wordt bij een onderdeel ingedeeld (waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je voorkeur) en draait daar het programma van de dag mee.

Als vrijwilliger ga je ook iedere dag mee Zwemmen met de kinderen. Hier is zowel toezicht in als langs het water nodig.

Hutten afbreken:

Woensdag 21 juli vanaf 20:00 uur

Als de weersomstandigheden allemaal meezitten, bouwen we op dit moment de brandstapel voor het vreugdevuur op de donderdagmiddag. Hier zijn alle handen welkom. Zowel de sterke spierballen als de minder sterke spierballen.

Het is hier wel belangrijk dat je stevige schoenen aan hebt. Denk ook aan kleding die stuk kan gaan en in ieder geval vies mag worden en eventueel werk-/tuinhandschoenen.

Opruimen kinderfestival 2021:

Vrijdag 23 juli vanaf 13.00 uur

Na twee weken volle pret op het veld is het feest op vrijdag 23 juli dan echt voorbij.

Als alle kinderen gaan zwemmen beginnen wij met de kleine dingen op het terrein.

Als iedereen vervolgens terug is, zetten we allemaal nog even ons beste beentje voor. Alles wat wij in 2 dagen hebben opgebouwd is binnen een paar uur volledig verdwenen en terug in de containers.

Hier hebben wij wederom zowel grote als kleine spierballen nodig.

Dus als jij gek bent op kinderen, je vindt het leuk om buiten bezig te zijn en om in een dynamisch team te functioneren, twijfel dan niet en meld je vanaf nu aan als vrijwilliger via onze website.

Eenmaal aangemeld zul je een bevestigingsmail ontvangen en voor het Kinderfestival van start gaat zullen wij jullie nog extra informeren via de mail.

Kaarten voor je kids

Mocht je kinderen hebben die ook graag naar het Kinderfestival gaan dit jaar, vermeld dit dan in je vrijwilligers-aanmelding EN in je kind-aanmelding. Voor de dagen dat je als vrijwilliger komt helpen zullen wij zorgen dat jouw kinderen ook een plek hebben. De kosten van een kaartje zijn €7,- per dag, een tosti kost €1,50 en het snoepsaldo kan met €0,60 opgewaardeerd worden.

Want veel handen maken licht, maar vooral gezellig, werk!