Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Donderdag dag 9, 22 juli 2021

Vandaag zijn we de dag begonnen met een waterglijbaan op het grote veld. Dit was wederom een groot succes! Ook was het vandaag de laatste dag waarop wij de luchtkussens hadden van S&S Partykist en de kinderen hebben hier veel gebruik van gemaakt. De kinderen die het wat rustiger aan konden doen hebben kunnen schaken, knutselen en kleien. Als afsluiting van de dag kwam vandaag de brandweer. Samen met de kinderen hebben zij waterspellen gedaan, mochten de kinderen met de brandweerspuiten spuiten. Uiteindelijk zijn zelfs alle kinderen (en veel van de vrijwilligers) onder de straal geweest. Om toch te zorgen dat de kinderen niet heel schoon naar huis zouden gaan, besloten er een paar om in de modder te gaan rollen.