Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Vrijdag dag 10, 23 juli 2021

Vandaag was de laatste dag van het Kinderfestival 2021. Hier en daar waren al wat mensen bezig met opruimen en op het hele veld werd gespeeld. De kleuters mochten de hele dag op het grote veld spelen, en speelde daardoor ook mee met de grote kinderen. Er werden ook tests gedaan om te zien hoe snel je kan rennen en hoe goed je reactievermogen is. Het laatste deel van de middag werd er Levend Stratego gespeeld op het grote veld in plaats van in het bos. Ook waren de vlaggen al verstopt door de leiding. Dit zorgde ervoor dat de kinderen nog beter moesten zoeken. De dag werd afgesloten met een dance battle midden op het veld: meiden tegen de jongens tegen de kleuters. En wie heeft er gewonnen?

Daarna hebben alle vrijwilligers hard gewerkt om alle tenten en materialen weer op te ruimen voor een jaar. Het veld is weer leeg en de containers zijn op slot. Iedereen bedankt voor jullie hulp, aanwezigheid en gezelligheid. Tot volgend jaar!