Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Vrijwilligersvacature kleuterleiding (4 + 5 jaar)

Meehelpen bij het kinderfestival in Bussum is een gezellige boel waarbij de lol en het plezier van de kinderen voorop staat. Wie als vrijwilliger meehelpt op het Kinderfestival kan kiezen uit vier verschillende activiteiten: de kleuters op hun eigen afgesloten terrein, het knutselen in de creatieftent, het hutten bouwen of het organiseren van (sport)wedstrijdjes en spellen. Hieronder staan de taken binnen het onderdeel Kleuters uitgebreid vermeld om je een helder beeld te geven. 

De Kleuters

De kleutergroep draait een eigen kleuterfestival binnen het Kinderfestival. Samen met vrijwilligers wordt het programma en de bijbehorende voorbereidingen voor de kinderen van 4 en 5 jaar verzorgd. De kleuters hebben een speciale speelplek, herkenbaar aan de feestelijke omheining. Verder wordt er gestructureerd gewerkt volgens een dagdraaiboek; spelen en knutselen, op excursie, gezamenlijk lunchen, voorlezen en daarna zwemmen in het zwembad.

Ben jij?

Creatief, sportief, goed met kinderen, of vind je het gewoon leuk om ons te helpen op de hei?

Kom ons dan aankomende zomer helpen bij het Kinderfestival!

Je kan je nu aanmelden via onze site: www.kinderfestival.com/vrijwilliger-worden/

Heb je nog vragen? Dan kun je ons bereiken via de mail: info@kinderfestival.com