Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Wij zitten met onze kleuterhanden in het haar

UPDATE: We hebben twee nieuwe kleuterleidinggevenden gevonden!

In 2019 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van één van onze leidinggevende van het onderdeel kleuters. Helaas heeft in 2021 ook onze tweede leidinggevende van kleuters aangegeven te stoppen. Hierdoor zitten wij met onze handen in het haar. 

Sinds 2019 zijn wij actief op zoek naar een vrijwilliger die de dagelijkse leiding voor het onderdeel Kleuters op zich wil nemen. Dit houdt in dat je drie keer per jaar de vergaderingen bijwoont, het dagelijkse programma voor de kleuters opzet, voorbereidt en uitvoert met een gevarieerd en enthousiast team. Jij bent het aanspreekpunt voor ouders en vrijwilligers en bent dus druk bezig met de organisatie. Hiervoor is het dus belangrijk dat je twee weken of, bij een duo-invulling, in ieder geval een groot deel daarvan aanwezig kan zijn op het terrein van Kinderfestival Bussum. 

Tot op heden hebben wij niemand voor deze functie kunnen vinden. Mochten wij voor 26 april 2022 geen nieuwe leidinggevende hebben, zullen wij genoodzaakt zijn om het onderdeel kleuters niet door te laten gaan.

Ben of ken jij de persoon die wij zoeken? Reageren kan via: Vrijwilligersvacature kernploeglid Kleuters – Kinderfestival – Bussum 

Voor vragen kan je terecht bij info@kinderfestival.com