Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Kinderfestival 2022 en het warme weer!

Kinderfestival 2022 en het warme weer!

Met betrekking tot de weersvoorspellingen van komende week vragen wij uw aandacht voor het volgende. Vanaf morgen laten wij ons hitteprotocol in werking gaan. Het Kinderfestival gaat gewoon door! Er zullen meer wateractiviteiten plaatsvinden en activiteiten zullen voornamelijk plaats vinden in de schaduw.

Ook zal het vreugdevuur op donderdag niet doorgaan wegens de hitte.

Wilt u uw kinderen s ‘morgens goed insmeren met zonnebrand. Ook doet u er verstandig aan om uw kind een t-shirt aan te doen, zodat de schouders bedekt zijn en eventueel een petje op voorzien van naam. Doe uw kind(eren) goede schoenen aan (dus geen slippers), het terrein is er ongelijk. Bij de hutten is het zelfs verplicht om gesloten schoenen te dragen.

TIP! geef wat extra drinken, wat fruit en iets zouts mee. Wij zullen er voor zorgen dat er voldoende water aangeboden wordt.

In verband met de aanhoudende droogte geldt er op en rondom ons festival terrein een rook- en stookverbod. Wij danken u voor uw begrip.