Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Maandag dag 1, 18 juli 2022

2022-04

Maandag dag 1, 18 juli 2022

Wat een zomerpret voor de eerste dag van het Kinderfestival 2022.

De kleuters hadden een drukke dag. Er is geknutseld, getekend, buiten is geschommeld, gegraven en gevoetbald. Ieder kind was lekker actief en had veel plezier. In de creatieftent is ondanks de hitte veel mooie creaties gemaakt. De verf vloog in de rondte en picasso zou er jaloers op zijn. Op het hutten terrein zijn al veel mooie hutten gemaakt. Hier rende de kinderen meteen naar toe nadat ze hun kaartje hadden. Het onderdeel Sport & Spel heeft de schaduw opgezocht met het bekende bosspel Levend Stratego. Ook kwallenballen is op het grote veld gespeeld, hier vonden de kinderen veel verkoeling.