Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Dinsdag dag 2, 19 juli 2022

2022-33

Dinsdag dag 2, 19 juli 2022

Wat een hete zomerdag! Veel kinderen en vrijwilligers zochten vandaag verkoeling bij de spelletjes van Sport & Spel. Hier was een mooie waterglijbaan neergezet, waar de kinderen (en vrijwilligers) overheen konden glijden. Ook de waterbakken werden veel bezocht door de kinderen (tot de bodem aan toe). De kinderen die niet zo graag nat wilde worden, zochten verkoeling in het bos. Bij creatief zijn mooie knutsels gemaakt, er werden heuze jungle dieren nagemaakt. Iedereen was lekker druk bezig! Bij hutten is er verder getimmerd aan de mooie hutten. Vandaag werden de eerste hutten versierd met eigen knutsels. Ook op het kleuterterrein is verkoeling gezocht. Dit gebeurde met zwembadjes en schaduw op het luchtkussen. De kleuters konden vandaag verrekijkers en reuze spinnen maken.