Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Woendag dag 3, 20 juli 2022

2022-61

Woensdag dag 3, 20 juli 2022

De dag begon goed met een lekker ijsje van ijssalon Irene, de kinderen en de vrijwilligers hebben hier erg van genoten.

Bij Creatief hebben ze vanalles kunnen maken en zelfs de kleuters mochten even langs komen om te kleien, dat vonden ze erg spannend en leuk. Bij sport en spel stond de water glijbaan er nog en Damian heeft een wereldrecord van 3.36 seconden neergezet! Om dit voor de rest van zijn leven te onthouden hebben wij een t shirt gemaakt met alle handtekeningen van de vrijwilligers en wij zijn erg trots op hem.

De kleuters hebben het ook naar hun zin gehad met hun eigen springkussen op het veldje en die werd door iedereen gebruikt. Na het springen konden ze langs de sproeier lopen om even af te koelen. Na het zwemmen konden ze nog spelen maar door enkele regen druppels buiten te nat en de tent aan de binnenkant een groot succes! Na extra drinken en een snoepje hebben de kleuters hun spullen vastgepakt en stonden ze in een mooie rij te wachten op hun ouders.

Bij hutten hebben ze natuurlijk verder kunnen bouwen aan hun prachtige kunst creaties. Het versieren gaat steeds beter en de hutten zien er heel mooi uit. Wij zijn benieuwd wat het eind resultaat is op vrijdag 22 juli als de eerste week voorbij is.