Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Donderdag dag 4, 21 juli 2022

2022-119

Donderdag dag 4, 21 juli 2022

Vandaag was de eerste regenachtige dag van het Kinderfestival. Door de regen ging vandaag het onderdeel Hutten niet door. De kinderen konden in de tenten van Sport & Spel en Creatief spelen. Hierdoor was het daar wat drukker dan normaal.

Bij Creatief waren er veel kinderen lekker aan het knutselen. Er werden onder andere kijkdozen gemaakt en geluidsdozen versierd. Bij Sport & Spel zijn de bosspellen alleen in het begin van de ochtend door gegaan. Maar al snel bleek het in het bos te nat, waardoor de kinderen allemaal terugkwamen naar het veld. In de Sport & Spel tent werd Reuzentwister gespeeld en de tafeltennistafel stond weer klaar. Ook werd ‘Wie ben ik?’ gespeeld en de rij voor de schietkraam was lang. In de Lees & Speel-tent konden de kinderen rustig een boekje of Donald Duckje lezen en ook hier stonden spellen op tafel.

Vandaag hadden wij een jarige onder onze vrijwilligers. Lukas werd vlak voor het zwemmen toegezongen door alle kinderen in de rij. Van harte gefeliciteerd! Om het helemaal af te maken werd de dag afgesloten met een stroopwafel van Marcus Stroopwafels (op de Bussumse markt).