Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Maandag dag 6, 25 juli 2022

2022-166

Maandag dag 6, 25 juli 2022

De eerste dag van de tweede week zit er weer op! Vandaag zijn er weer veel verschillende kinderfestival avonturen beleefd. Zo zijn de kleuters verrekijkers gaan maken en hebben een mini-expeditie gedaan. Hierbij zijn zij met verschillende sportieve activiteiten getest op hun junglevaardigheden. Dit als voorbereiding van de grote jungletocht van morgen.

Bij hutten zijn de kinderen verder gegaan met hun hut. Door verschillende lappen stof toe te voegen en planken te verven, wordt er hard gewerkt aan de camouflage. Zo valt de hut niet meer op als er toevallig een tijger (of hond) voorbij loopt.

Bij sport en spel zijn de speurvaardigheden weer op de proef gesteld bij levend stratego. Ook zijn de kinderen hun reactievermogen aan het trainen op de tafeltennistafel en worden zij klaargestoomd voor de jacht in de schietkraam.

Ook bij creatief zijn de kinderen druk bezig geweest. Zo hebben zij hard gewerkt met klei en verf. Ook zijn de kinderen bezig geweest met het maken van een puzzel met ijsstokjes.

Iedereen heeft weer een gezellige dag gehad, en als het goed is kwam iedereen ook weer school thuis. Wij kijken uit naar morgen, waarbij de kinderen weer kunnen klimmen en klauteren, op jungletocht gaan en hun boomhut af gaan maken. Morgen wordt er wel iets minder tropisch weer verwacht!