Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Dinsdag dag 7, 26 juli 2022

2022-186

Dinsdag dag 7, 26 juli 2022

Vandaag was een koude dag op het Kinderfestival terrein. Om een beetje warm te blijven konden de kinderen fietsen op een blender bike om lekkere smoothies maken. Het onderdeel Sport en Spel kreeg namelijk bezoek van Gooise Meren Beweegt, zowel de kinderen als de vrijwilligers hebben erg genoten van de smoothies en de spelletjes die ze mee brachten. De kinderen konden weer Levend Stratego en Kubb spelen.

Op het Huttenterrein konden de kinderen weer verder bouwen aan hun prachtige hutten. Veel waren al bezig om de hutten de hoogte in te krijgen.

Bij Creatief hebben ze jungledieren en pennenbakjes gemaakt. Ook zijn er veel andere mooien dingen gemaakt. Zo is de wol gebruikt voor vriendschapsbandjes en wuppies, met klei zijn de mooiste kunstwerken gemaakt en ook de knutsel/tekentafel zat de hele dag vol.

De Kleuters hebben vandaag een leuk moment gehad op het grote veld door te knutselen in de Creatieftent. In de Kleutertent zelf hebben ze nog jungle regenbogen geschilderd en veel gespeeld. Als afsluiting van de dag konden de kleuters grote jungle bellen kapot prikken op het grote veld. We zien dat de kinderen dit erg leuk vinden.

Morgen schijnt de zon weer en kunnen de kinderen weer genieten van luchtkussenplezier.