Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Kinderfestival gaat bijna van start!

Over minder dan twee weken is het al weer zo ver. Kinderfestival 2023 gaat beginnen! Alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld om te komen helpen, hebben vandaag een mail gekregen met informatie.

Tip voor de ouders! Zorg dat je op tijd op het veld komt en dat je het inschrijfformulier geprint of op jouw telefoon mee hebt. Zo kunnen wij snel het kaartje voor jouw kind(eren) opzoeken. Let op, de kassa is elke dag open tussen 10.00 en 10.30 uur, het is daarna niet mogelijk om dagkaartjes op te halen voor jouw kind(eren).

Tip voor de kinderen! Wil je gaan sporten, spelletjes doen in het bos of een mooie hut bouwen? Zorg dan dat je goede schoenen aanhebt. Slippers rennen namelijk niet zo lekker en geven geen bescherming voor spijkers die op de grond liggen.