Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Kinderfestival dag 4, 27 juli 2023

Op deze regenachtige dag hebben wij er weer een feestje van gemaakt! Hutten bouwen kon helaas niet doorgaan vanwege het weer. In de creatief tent waren de kids voornamelijk bezig met ontwerpen. In de tenten konden de kinderen schuilen voor de regen onder het genot van een tosti en een leuk spel.

Het was vandaag drukker dan normaal in de Creatief tent, niet verwondelijk met dit prachtige regenweer! Het was druk maar zeker heel gezellig. Veel kinderen waren lekker aan het kleien en schilderen, ook werden er van stof mooie jurken en creaties gemaakt.

In de Sport & Spel tent waren veel kinderen aan het schuilen voor de regen. Er werden allerlei spellen uit de kast getrokken. Set, Twister en Jenga waren erg geliefd en ook de nodige PingPong battles zijn gevoerd.

Het meest bijzondere van deze dag was toch wel de gezamelijke lunch in de Creatieftent, op sommige momenten konden de 140 kinderen samen toch best lief en stil zijn.

Gister kregen de kids een lekker ijsje voor het zwemmen, en vandaag een heerlijke stroopwafel na het zwemmen!