Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Kaartverkoop zaterdag 1 juni 2024

Over een week is het zo ver: de kaartverkoop voor Kinderfestival 2024! Op zaterdag 1 juni om 10:00 gaan de kaarten online.

Wil jij kaarten kopen voor jouw kind(eren)? Zorg dan dat je voor die tijd je account hebt bijgewerkt met de juiste gegevens. Denk hierbij aan een telefoonnummer in geval van nood en het zwemdiploma van jouw kind. In de handleiding op onze website zie je welke stappen je moet doorlopen om te zorgen dat het kaarten kopen soepel verloopt.

Voor elke vrijwilliger die zich heeft aangemeld voor de start van de kaartverkoop, komen er 10 kaarten online te staan. De kaarten in onze webshop zullen aangevuld worden als er een nieuwe vrijwilliger zich aanmeld. Wil jij een aantal dagen komen helpen als vrijwilliger? Meld je dan aan via het formulier op onze website.