Kinderfestival Bussum - De site van het leukste Kinderfestival in Nederland

Kaartverkoop in volle gang – meerdere dagen uitverkocht!

Het is al weer twee weken geleden dat we van start zijn gegaan met de kaartverkoop voor Kinderfestival 2024. Het gaat hard en nog steeds worden er kaartjes gekocht. Helaas zijn wij voor sommige dagen al uitverkocht!

Wij hebben GEEN kaarten meer beschikbaar op de volgende dagen:

  • Maandag 22 juli (kleuterkaarten)
  • Dinsdag 23 juli (kleuterkaarten)
  • Woensdag 24 juli (zowel grote veld als kleuterkaarten)
  • Donderdag 25 juli (kleuterkaarten)
  • Vrijdag 26 juli (kleuterkaarten)

Wij kunnen voor deze dagen weer kaarten in de shop zetten als er extra vrijwilligers zich aanmelden. Dus heb jij zin om een aantal dagen te komen helpen? Meld je dan nu aan op onze website. Op de dagen dat jij komt helpen is er gegarandeerd plek voor jouw kind(eren).