Contact

Kijk voor nieuwtjes regelmatig op deze site en like ons op Facebook.

Contact

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. Let op: vragen over  beschikbaarheid van kaarten nemen wij niet in behandeling. Tijdens het Kinderfestival kun je natuurlijk ook met vragen terecht bij de kassa bij de ingang van het terrein.

Telefoon

ALLEEN tijdens het Kinderfestival en ALLEEN bij noodgevallen zijn de medewerkers te bereiken via het telefoonnummer 06 33099836. Al het andere contact graag via e-mail naar contact@kinderfestival.com

Openingstijden

Het festival vindt plaats van 12 juli tot 23 juli 2021, op maandag t/m vrijdag, van 10:00 tot 16:00 (behalve de laatste vrijdag, hier eindigen we om 15:00).

Van maandag tot en met vrijdag is de kassa ‘s morgens van 10.00 – 10.30 uur geopend. ‘s Middags is de kassa tussen 15.45 – 16.00 uur open. Donderdag 22 juli zal er ‘s middags geen verkoop zijn in verband met het kampvuur.

Locatie

Het Kinderfestival is aan de Struikheiweg in Bussum, één afslag eerder dan zwembad de Zandzee (als je vanaf de watertoren komt) het parkeerterrein op. Daarna loop je de hei op en zie je rechts het Kinderfestival terrein. Als je met de auto komt kun je op het parkeerterrein voor de slagbomen de auto parkeren. De slagboom moet vrij blijven voor brandweer/ambulance/politie dus als er geen plek meer is kun je parkeren op het parkeerterrein van de Zandzee, gelieve ook niet parkeren in de berm om overlast voor de andere automobilisten te voorkomen.

Kaart met lokatie van het Kinderfestival

Contact formulier

Via dit formulier kunt u ons vragen stellen
  • Vul hier uw naam in
Menu