Creatief

Ben je bijvoorbeeld goed in sport en spelletjes of kun je de mooiste hut in elkaar timmeren, maar wil je toch liever stoeien met papiertjes, klei of verf dan kun je je in de creatent helemaal uitleven. Voor iedere dag hebben we leuke nieuwe knutselideeën bedacht en voor de fans hebben we standaard iedere dag kleien en vriendschapsbandjes maken. Maar als je in een creatieve bui bent mag je natuurlijk zelf ook een groots kunstwerk bedenken en creëren. In de creatent kan bijna alles gemaakt worden. Alles om een feestje te bouwen!

Wat je ook bij ons in de creatent doet, ook als je liever iets anders doet dan knutselen. Hier hebben wij een speciaal plekje voor. Om 12.00 uur wanneer we gaan eten pak je je tas en dan kun je van je meegebrachte bammetje en drinken gaan genieten. Aan het einde van de pauze, om 12.15 uur, hang je je tas weer netjes op tot we gaan zwemmen. Dan neem je hem natuurlijk weer mee.

Mocht het nou gaan regenen, of er barst een storm los dan kun je in de creatent komen schuilen. Het is dan wel belangrijk dat iedereen zachtjes praat, want anders kan niemand horen wat wij misschien aan jullie willen vertellen. Maarrrr….. ook dit jaar kunnen wij vast weer op het zonnetje rekenen!