Inschrijving kinderen

Inschrijving kinderen open!

Vanaf nu is het mogelijk uw kind(eren) in te schrijven voor het Kinderfestival 2019. Dit is ook nodig wanneer uw kind(eren) al eerder bij ons hebben gespeeld.

  • Het Kinderfestival is alleen bestemd voor kinderen uit de gemeente Gooise Meren en de Hilversumse Meent in de leeftijd vanaf 4 jaar tot de leeftijd dat zij in groep 8 van de basisschool gezeten hebben. (dat jaar mogen ze dus nog meedoen). Kinderen van buiten de gemeente Gooise Meren of de Hilversumse Meent kunnen alleen meedoen op de dagen dat een ouder als vrijwilliger aanwezig is op het Kinderfestival.
  • Vul hier een extra telefoonnummer in wat wij kunnen bellen als het 1e telefoonnummer niet bereikbaar is.
  • Via dit e-mailadres kunnen wij u benaderen over deze inschrijving. Tevens ontvangt u mailing mbt het naderende Kinderfestival, wijzingingen in het programma, enz.
  • Gebruik het veld bijzonderheden alleen voor het vermelden van omstandigheden waar wij rekening mee zouden kunnen houden. Dit veld is NIET bedoeld om aan te geven welke dagen u wilt reserveren voor uw kind. U kunt alleen kaarten kopen tijdens de (voor)verkoop. Houd voor de (voor)verkoop datum(s) en beschikbaarheid van kaarten onze website in de gaten. Heeft u overige vragen gebruik dan het vragen formulier.
  • Na het verzenden van dit formulier krijg je vrijwel direct een kopie van wat je hebt ingevuld per mail toegestuurd naar het e-mailadres wat je hierboven hebt vermeld. Als je geen email ontvangt dan is er wellicht iets mis met het e-mailadres en is er een grote kans dat uw inschrijving NIET bij ons terecht gekomen is, probeer het later nog eens of probeer een ander e-mailadres. Vooral gebruikers van HOTMAIL hebben problemen met het ontvangen van onze mail. Kijk via de webinterface van hotmail in de SPAM (ongewenste mail) bak en markeer de mail van kinderfestival als "gewenst". Aanmeldingen die op een andere manier dan via dit formulier bij ons binnen komen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Menu