Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Kinderfestival 2024 is begonnen!

Als er extra kaarten voor dagen beschikbaar zijn komen die iedere ochtend rond 11:00 in de shop. Om de beschikbare kaarten te zien, moet je eerst inloggen.

Een handleiding voor het aanschaffen van kaarten is te vinden op https://www.kinderfestival.com/handleiding-kaarten-aanschaffen/ .

Heeft u voor een aantal dagen geen kaarten voor uw kind kunnen bemachtigen, dan kunt u zich nog steeds als vrijwilliger aanmelden voor die dagen en daarmee 10 kinderen aan een kaartje helpen. Door als vrijwilliger te helpen bent u verzekerd van een kaartje voor uw kind op die dag. Inschrijven als vrijwilliger kan via de volgende link: www.kinderfestival.com/vrijwilliger-worden/

Voor alle ouders die kaartjes hebben kunnen bemachtigen, dank voor het gebruiken van ons online kaartverkoop systeem, we zien jullie allemaal op 18 juli 2022 als het festival van start gaat!

Als er dus voor een bepaalde dag GEEN kaarten beschikbaar zijn betekend dat dat wij niet voldoende vrijwilligers voor die dag hebben … ALS er zich vrijwilligers voor die dag melden zullen wij kaarten beschikbaar stellen.