In de rij om naar het zwembad te gaan

Een dagje Kinderfestival


10.00 uur: Gaan we al beginnen?

Het begin van de dag. Er staan al veel kinderen te popelen om het terrein op te rennen. Maar… eerst even naar één van de kassa’s om je betaalde dagkaartje op te halen. Als al je gegevens zijn verwerkt en iedereen een kaartje heeft kan het feest beginnen. Kleuters melden zich met hun ouders even bij de leiding van de kleutertent. Daar houden ze ook een lijst bij van alle aanwezige kinderen van 4 en 5 jaar oud. Tot de lunch is het tijd om te spelen, knutselen, timmeren bij de hutten, sporten of… wat je maar wilt.

12.00 uur: Tijd voor de lunch…

Rond het middaguur roepen we om dat het tijd is om te eten. Je pakt je eigen tas met boterhammen van de kapstok en zoekt een leuke plek om te picknicken op het middenveld rond de vlaggenmast. De leiding komt langs met limonade en je kan jouw vooraf bestelde tosti ophalen. Na het eten kun je verdergaan met waar je was gebleven of iets heel anders gaan doen.

13.00 uur: Kleuters gaan zwemmen

Voor de kleuters is het ook elke dag zwemfeest. Hand in hand twee aan twee en onder begeleiding gaan zij op weg naar het instructiebad dat speciaal voor ons is gereserveerd.
U hoeft GEEN zwembandjes mee te geven, deze zijn verplicht maar worden door het zwembad verstrekt. Gaat uw kind NIET mee zwemmen, dan graag ophalen tussen 12:30 en 13.00 uur. Er kunnen geen kinderen achterblijven i.v.m. de veiligheid.

13.30 uur: Zwemmen

De kinderen van 6 jaar en ouder verzamelen om te vertrekken richting het zwembad. Gaat uw kind NIET mee zwemmen, dan graag ophalen tussen 13.30 en 14.00 uur. Er kunnen geen kinderen achterblijven i.v.m. de veiligheid.

16.00 uur: Tot de volgende keer…

Na een leuke dag Kinderfestival kunnen de kinderen OP HET VELD worden opgehaald. Ouders, let dus op kom niet te laat! Nog even een knutselwerkje ophalen of de hut laten zien en dan zit het er echt op voor vandaag. Tot morgen….


15°C
Regen

vandaag:
22°C / 13°C
 
woedonvrizatzonmaa
24°24°26°28°30°28°
14°15°16°17°17°17°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...