Kleuters

img_0510

Is uw kind 4 of 5 jaar oud, dan is de kleutertent de aangewezen plek. Als Uw kind bij aanvang van het kinderfestival 6 jaar is, gaan wij er van uit dat uw kind groot genoeg is om op het grote veld te spelen. Kinderen vanaf 6 jaar hebben meer behoefte aan vrijheid en uitdagingen, deze kunnen niet geboden worden binnen de omheinde kleuteromgeving. Als Uw kind nog maar net 6 jaar is kan het op uw verzoek en in goed overleg met de kleuterleiding tot en met 6 jaar en drie maanden bij de kleuters worden ingedeeld. Of, als U een duidelijke reden heeft, dan kunnen wij als leiding in overleg met U het besluit nemen Uw kind bij de kleuters te plaatsen. Kinderen van 4 en 5 jaar hebben voor ons ten alle tijden voorrang.
 

Kleuters gaan iedere middag zwemmen

Zwemmen gebeurt in het instructiebad, dit is een aparte ruimte van het zwembad waarbij de bodem van het instructiebad op een voor kleuters veilige hoogte word ingesteld. Behalve ruim aanwezig toezicht van onze medewerkers krijgen ALLE kleuters van het zwembad “bandjes” om, verstrekt doorhet zwembad welke verplicht zijn.
 
Onze kleuters hebben het heel leuk samen !

 

Weetjes voor ouders

Wist u dat: uw kleuter(s) bij ons limonade en snoepjes krijgen

Wist u dat: wij een eigen toilet hebben

Wist u dat: het voor ons als leiding ontzettend handig is om de naam van uw kind(eren) terug te vinden op de lunchtrommel.

Wist u dat: ook kleuters graag tosti’s lusten en sommige wel 2

Wist u dat: wij allemaal zwembandjes om doen, dus ook de leiding die het water in gaat ?

Wist u dat: het ook wel erg handig is als de kinderen een aparte zwemtas mee nemen

Wist u dat: uw kleuter(s) bij ons ook ingesmeerd worden tegen de zon