Kom je ook gezellig op het veld ?

Informatie voor ouders van kinderen die het kinderfestival bezoeken.


Het kinderfestival Bussum wordt steeds professioneler. De organisatie blijft groeien, net als het aantal kinderen dat het kinderfestival bezoekt. Dat betekent dat de leiding regelmatig nieuwe werkwijzen bedenkt om het kinderfestival soepel en veiliger te laten verlopen. Ook op het gebied van veiligheid voor de kinderen zijn de laatste jaren verschillende maatregelen genomen.

Maximum aantal bezoekertjes.


Om de veiligheid van uw kind(eren) te kunnen waarborgen, heeft de organisatie besloten om alleen kinderen uit de gemeenten Bussum, Naarden en de Hilversumse Meent toe te laten. Door het grote aantal bezoekertjes en de geringe hoeveelheid vrijwilligers zijn wij tevens genoodzaakt geweest de regels voor de kaartverkoop te wijzigen. Voor elke dag verkopen wij 200 kaarten, in de voorverkoop te verkrijgen. Elke kaart die in de voorverkoop niet verkocht wordt, zal in de dagverkoop verkocht worden. Als op de dag zelf meer vrijwilligers beschikbaar zijn, zullen er meer kaarten verkocht worden. Elke extra vrijwilliger betekent dat er 10 kinderen extra toegang krijgen voor die dag. Het maximum aantal kinderen dat deel kan nemen kan dus per dag verschillen. U kunt hier ook een bijdrage aan leveren. Geef u op als vrijwilliger en help één of meerdere dagen mee, om zeker te zijn dat alle kinderen mee kunnen doen. Als tegenprestatie krijgen uw kinderen op de dag dat u helpt vrije entree. U dient dan wel om 9.00 uur aanwezig te zijn, zodat u instructies van ons kunt krijgen. Voor kinderen die niet uit Bussum, Naarden of de Hilversumse Meent komen geldt dat ze alleen mee kunnen doen als de ouders/verzorgers zich als vrijwilliger inzetten. Klik hier om u aan te melden als vrijwilliger.

Handboek Veiligheid


Voor de organisatie van het kinderfestival zijn de maatregelen voor de veiligheid van uw kind vanzelfsprekend, maar misschien niet duidelijk voor ouders. Daarom ligt het Handboek Veiligheid ter inzage in de catering- / medewerkerstent, waar tegen een geringe vergoeding tevens koffie en thee verkrijgbaar is. In dit handboek staat alles over de veiligheidsmaatregelen, scholing van medewerkers en verzekeringen. Kijk er gerust eens in.


15°C
Regen

vandaag:
22°C / 13°C
 
woedonvrizatzonmaa
24°24°26°28°30°28°
14°15°16°17°17°17°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...