Samen hutten bouwen

Veiligheidsmaatregelen tijdens het zwemmen.


Tijdens het dagelijkse zwemmen in zwembad de Zandzee te Bussum is veiligheid zeer van belang. Als organisatie zelf en in samenwerking met het zwembad zijn hier de benodigde regels voor opgesteld.

3 groepen.

Elke dag vertrekken we in 3 groepen vanaf het festivalterrein naar het zwembad, de kleuters, de niet-diploma’s en de diploma’s. Elke groep heeft zijn eigen specifieke begeleiding. Aangekomen bij het zwembad worden alle kinderen geteld, door de leiding van het kinderfestival en door personeel van het zwembad.

Kleuters en kinderen zonder diploma.

De kleuters en de kinderen zonder diploma zwemmen samen in het ondiepe therapiebad van het zwembad. Het bad is slechts 80 cm diep. Verplicht dragen zij zwembandjes. De vrijwilligers en het zwembadpersoneel houden hierbij toezicht.

Kinderen met een diploma

Deze kinderen kleden zich gescheiden om in de grote groeps kleedkamers van het zwembad. Zij mogen vrij in het grote bad zwemmen. Bij elk bad is toezicht, deze bestaat uit de aanwezige badmeesters en minimaal 3 vrijwilligers van het Kinderfestival. Zij lopen om het bad heen en liggen in het water. Veiligheid staat voorop!!!

 

Gaat uw kind NIET mee zwemmen

Kinderen die NIET mee gaan zwemmen dienen opgehaald te worden VOOR dat er gezwommen word. Er kunnen geen kinderen achterblijven i.v.m. de veiligheid.


15.7°C
Overwegend bewolkt

vandaag:
25°C / 14°C
 
donvrizatzonmaadin
25°26°29°28°29°29°
15°16°16°17°17°17°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...