In de rij om naar het zwembad te gaan

Hoe kunt u sponsoren en / of een Vriend van het Kinderfestival worden?


  1   Een bijdrage leveren in de vorm van spullen die we kunnen gebruiken op het festival.
  2   Een bijdrage leveren in de vorm van een bijdrage aan de goody-bag.
  3   Een financiĆ«le bijdrage aan de Stichting Ondersteuning Kinderfestival.
  4   Een betaalde advertentie plaatsen in het programmaboekje.

Wat kan het Kinderfestival voor u doen?


Spullen

Met spullen zijn we altijd erg blij, waarbij het kan gaan om nieuw maar vaak ook om “afval”. Neem voor levering even contact op met info@kinderfestival.com.Gedurende het festival bestaat er voor substantiĆ«le bijdragers de mogelijkheid een naamsvermelding op het festivalterrein te verkrijgen, dit in de vorm van een bord of vlag. Ook bent u van harte welkom om gedurende het Kinderfestival een kopje koffie, thee of frisdrank bij ons te komen nuttigen.

 

Goody-bag

Op de vrijdagen gaan de kinderen niet met lege handen naar huis. Ondertussen is het al bijna een traditie dat we een goody-bag meegeven met een aantal leuke en lekkere aandenkens. Onze sponsor 12Trade verzorgt dit voor ons. Wilt u uw bedrijfsnaam op de goody-bag en / of heeft u een leuke bijdrage voor erin, dan brengen we u graag in contact. Let op! Voor de deelname wordt een kleine vergoeding gevraagd door 12Trade.

 

Ondersteuning van de stichting

Om Kinderfestival een nog groter succes te laten zijn, is door een aantal betrokken vrijwilligers de Stichting Ondersteuning Kinderfestival opgericht. Deze stichting heeft tot doel het werven en beheren van fondsen en middelen ten behoeve van het Kinderfestival. Zie voor meer informatie de speciale pagina op de site : Stichting Ondersteuning

Bij vragen en overleg over de mogelijkheden kunt u contact opnemen via : stichting@kinderfestival.com

 

Advertentie programmaboekje

Vermelding van uw bedrijfsnaam in het jaarlijkse programmaboekje, met een oplage van 1500 exemplaren. De verspreiding is op basisscholen, bibliotheek Naarden-Bussum, het Sportcentrum De Zandzee, cultureel centrum Uit-Wijk en diverse winkels in Bussum, Naarden en de Hilversumse Meent. Tevens wordt uw bedrijfsnaam vermeld op deze website met een link naar uw eigen website.


15.7°C
Overwegend bewolkt

vandaag:
25°C / 14°C
 
donvrizatzonmaadin
25°26°29°28°29°29°
15°16°16°17°17°17°
Wachten tot het volgende kinderfestival

Wat vind jij het leukste om te doen op het kinderfestival ?

View Results

Laden ... Laden ...